Tiedote totuuden ystäville II

Imag0161

Totuuden ystävät! En ole päässyt lähettämään viestiä ulkomaailmaan ennen tätä: Puolueen valvovat silmät ovat kaikkialla. Nyt, sunnuntai-iltapäivän väsymyksen vallitessa korruptiontäyteisen lauantaijuhlinnan jäljiltä, löysin kuitenkin hetken rauhaa. 

Eilinen päivä Alternative Party 2011 -festivaaleilla oli kaoottinen ja täynnä kommunismin kiihkoa. Puolueen propagandakoneisto pyöri täydellä teholla nostattaen ihmisissä kuumeista toverillisuuden henkeä ja heikentäen näiden vastustuskykyä Aatteen houkutuksille. Onnistuin vaivoin pitämään itseni kurissa tämän musertavan voiman alla. 

Illalla järjestettiin ”compoja”, joissa kansalaisia innostettiin kilpailemaan toisiaan vastaan siitä, kuka luo vetoavimman propagandamusiikkikappaleen tai ns. ”demon”, Valtion teknologisia saavutuksia hyödyntävän ääni- ja musiikkiohjelmakatkelman. Suurella ruudulla pyörivissä esityksissä välähtelivät teemoina mm. Lenin, laji- ja kulttuurirajat rikkova muuttumaton kansojen ystävyys sekä kissat. En ole aivan varma, miten kissat liittyvät neuvostopropagandaan, mutta olettaisin, että tarkoitus oli saada ihmiset hellämieliseen ja avoimeen olotilaan, jossa he ovat vastaanottavaisempia Puolueen aivopesulle. 

”Compojen” jälkeen kansalaiset hajaantuivat kukin tahoilleen. Vaikka Puolue virallisesti vastustaa alkoholia ja muita hengen puhtauteen haitallisesti vaikuttavia aineita ja aktiviteetteja, on kuitenkin syytä olettaa, että nautintoaineet ja railakas elämä kuuluivat monen sosiaalisen ryhmän lauantaiyöhön. Kaksinaismoralismi on päivän sana. Nyt sunnuntaina ihmiset pitelevät päitään ja tervehtivät toisiaan väsyneinä. Kukaan ei vaivaudu jonottamaan edes ulko-ovella eikä kukaan näyttäisi tarkastavan kansalaisten matkustusasiakirjojen leimauksia. 

Imag0160

Tässä vaiheessa tulkintani on, ettei ulkomaailman vapaiden kansalaisten kannata olla liian huolissaan Puolueen vaikutuksesta. Vaikka solidaarisuuden sanoma on vahva, ovat Puolueen sisäiset rakenteet niin monimutkaiset ja korruptio niin voimakasta, että Järjestelmä tulee pian hajoamaan omaan mahdottomuuteensa. On kuitenkin syytä tiettyyn varovaisuuteen – Puolueneuvoston kokouksessa eilen päätettiin, että Alternative Party -tapahtuma nykymuodossaan järjestettiin tänä viikonloppuna viimeistä kertaa. Vaikka tämä ensialkuun saattaa kuulostaa helpottavalta, on otettava huomioon, että tämä päätös vapauttaa Puolueen resursseja uudenlaisiin, salakavalampiin tapoihin vaikuttaa kansalaisiin. Tehtäväni ei ole ohi. 

 

Imag0159

 

-heiluu nauhurin kanssa, totuuden ääni

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s