Puolueen Propagandaosaston virallinen Alternative Party -tiedote nro. 1

Imag0142

Heti kuuden jälkeen paikallista aikaa oli Helsingradin Kaapelitehtaan edusta täynnä kansalaisia, jotka jonottivat intoa puhkuen Puolueen viralliseen Alternative Party 2011 -tapahtumaan. Propagandaosaston toimintaa tehostaaksemme teimme pistokokeenomaisesti tiedusteluja paikalla olleiden motiiveista. Heti alkuun eräs ulkomaalaistaustainen kansalainen raportoi havainneensa kapitalistista toimintaa! 

Jäljitimme yhden sisään byrokraattisista ovijärjestelyistä selvinneen kapitalistin heti ovella. Tommi Lundgren kertoi tulleensa paikalle löytääkseen 10 iskurityöläistä kapitalismin orjuuteen Cloudee Oy:lle. Lundgren kertoi, ettei Alternative Partysta voinut olla kuulematta, sillä koko kosmos helisee ”tulkaa alteille”. Puolue oli tästä palautteesta niin mielissään, että kyseinen kapitalisti päästettiin edemmäs partyille oppimaan sosialismin ihanuuden. 

Moni muukin kansalainen tuntui olevan kovasti uudelleenkoulutuksen tarpeessa – kova kritiikki Puolueen byrokraattisista ovikäytännöistä raikasi. T101 ja melissa olivat kovasti käärmeissään jonotuksesta. ”Koko homma on ryssitty huolella!” melissa tylytti, ja jatkoi: ”Lisäksi läski mies jakaa pikkuhousuja! Melko arveluttavaa.” T101 koitti tehdä Puolueen edustajaan vaikutuksen lukuisilla demogruupeillaan, mutta tiedustelua suorittanut toveri ei hämääntynyt, vaan lupasi välittää miehen kritiikin eteenpäin turvallisuusosaston tiedoksi.

Imag0144

Myös Tuuli Lawson oli joutunut odottamaan pitkään pakkasessa päästäkseen sisään partyille. Hän kuitenkin uskoi tapahtuman olevan täysin jootuksen arvoinen. Lawson saapui paikalle kuulemaan lisää tietoa kolhooseista ja Leninin suunnitelman etenemisestä. Hän uskoi myös tapaavansa monia hyviä tovereita paikalla ja ilmoittikin toverihengen olevan jo korkealla!

Byrokratiaosaston ahkerat toverit kertoivat jonotuksen sujuvan kaiken kaikkiaan hyvin ja totesivat joutuneensa leimaamaan ihmisiä. Toveri thoron demonstroi leimaamista tiedustelijalle ja totesimme, että leimoja ja leimattavaa riittää!

Imag0149

-Toveri Kondelin, Propagandaosasto

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s