Petri Koistinen paljastaa Alternative Party 2011:n suurimman salaisuuden: Enigma

Alternative Party 2011:n salaisuudet murtuvat yksi kerrallaan. Viime kerralla saimme Jari ”Jaffa” Jaannon murtumaan haastattelussamme. Tämän jälkeen toimituksessamme oli hiljaista, mutta pitkällisen etsinnän jälkeen löysimme uuden henkilön, joka tuntui tietävän jotakin Kaapelitehtaan tulevasta sosialistisesta Alternative Party 2011 -tapahtumasta. Haastattelimme kaupparatsu Petri Koistista, joka vastaa lipunmyynnistä ja jonka näin luulisi olevan tietoinen siitä, mitä on tulossa…
Thoron-demowallhki2011

Kuvassa Petri ”thoron” Koistinen myyntiasussaan. Sivulliset peitetty yksityisyyden suojaamiseksi.

Epäilyksemme herättää jo alusta alkaen se, että tämä Petri Koistiseksi (tai koodinimellä ”thoron”) itseään kutsuva henkilö pyrkii koko haastattelun ajan ”huumorimielessä” ja ”pilke silmäkulmassa” myymään toimittajallemme Alternative Party -lippuja ja -t-paitoja sekä käytettyjä panssarivaunun varaosia, sosialismin sankarin mitalleja sekä erilaisia outoa oudompia punakoneita, kuten ydinjätteille soveltuvaa tehosekoitinta tai laatikkoa, jossa lukee ”Компьютер”… Onko tämä rehellistä sosialismia… vai länsimaista, imperialistista, läpeensä kaupallista hapatusta, jossa aate on myyty ja ”Koistinen” juoksee vain rahan ja muiden hyödykkeiden perässä!?!?

Järkytyksestä huolimatta teemme haastattelun, olemmehan totuuden asialla ja välillä totuus vaatii aatteellisia uhrauksia.

Kehoitamme jälleen kerran lukijoitamme olemaan olemaan äärimmäisen varauksellisia vastausten luotettavuuden suhteen. Vaikka Koistinen vaikuttaa perinteiseltä lipevältä ja hieman nihkeältä mustan pörssin myyntijampalta niin kyse voi olla poliittisesta harhautuksesta, kenties jopa salaisesta salaisen poliisin salajuonesta salaisesti – salassa!

* * * * *

Alternative Partyn lippunmyynnin ylikoordinaatioosaston vt. johtaja Petri ”thoron” Koistinen, mikä itsellesi on tärkeintä punakone-teemassa?

Tietotekniikan historia on yleensä ottaen mielenkiintoista ja itäisen naapurin naapurin vempeleet ovat vielä mielenkiintoisempia, koska ne niihin on yhdistetty aikanaan kaksi vastakkaista kulttuuria.

Miksi Alternative Partyjen ohjelmasta ei ole kerrottu vieläkään juuri mitään?

Takana voi olla vain puoluehallinnon salaliitto!

Mitä tarkoitat tuolla?

(Nielaisee. Kieltäytyy vastaamasta.)

Jari Jaanto on kertonut meille, että syy Alternative Partyjen ohjelman salailuun olisi se, että Neuvostoliitossakaan ei ollut mainostusta. Miten kommentoitte?

(Kieltäytyy vastaamasta. Katselee sivuilleen.)

Mitä odotat henk.koht. eniten tapahtumasta?

Uuteen tuntemattomaan tutustumisen elämyksiä!

Kenelle Alternative Party ei sovi?

Vihamielisille avaruusolioille, jotka tulevat orjuuttamaan meidät elleivät ne sitten osta koko t-paitavarastoa kerralla. Kunnon myyntimiehelle ei aiheudu tunnontuskia, jos edessä on valinta ihmiskunnan tulevaisuuden ja hyvän diilin välillä.

Mikä sinut innosti mukaan Alternative Partyjä tekemään?

Yleensä ottaen se, että tapahtuma on aina varsin mielenkiintoinen ja sen ympärillä pörrää jänniä ihmisiä.

Mikä on suurin vaiettu salaisuus Alternative Partyihin liittyen?

Enigma.

Mitä tarkoitat tuolla?

(Kieltäytyy vastaamasta.)

Mitkä ovat terveisesi digiluovuus.fi:n lukijoille?

Myyn kaiken sinulle! Osta lippu www.altparty.org/2011/tickets

* * * * *

Haastattelun päätteeksi toimittajamme huomasi ostaneensa 8 pääsylippua Alternative Partyille sekä kolme t-paitaa ja yhden vasemmanpuoleisen 80-luvun neuvostoliittolaisen suksen. Tästä johtuen, Digiluovuus.fi suosittelee olemaan erittäin varovainen Koistisen seurassa sekä ylipäätään tehdessäsi mitään Alternative Party -tuotteisiin liittyviä hankintoja. Suosittelemme käyttämään ainoastaan kaverin tai vanhempien luottokorttia ostoksiin, jotta luottorajasi ei tule heti vastaan kun Koistinen myy ja myy ja myy ja myy ja myy ja …

Digiluovuus.fi tulee jatkamaan Alternative Partyjen tonkimista tulevissa jutuissamme. Teemme kaikkemme totuuden puolesta.
Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s