Demowall Turku 2011 – Kosmista digitaidetta

 

Demowallturku1

Turussa Demowall-tilan tarjosi viihtyisä Cosmic Comic Café. Ajomatkan hienoisista hidasteista huolimatta tiimi pääsi paikalle hyvissä ajoin ja show pääsi käynnistymään suunnitellusti iltayhdeksältä. Kuten Helsingissäkin, haastattelin yleisöä ennen näytöstä ja sen aikana. 

Puoli yhdeksän maissa tupa oli jo täynnä kiinnostuneita ihmisiä. Tatu ja Maija olivat tienneet saapua paikalle saatuaan Facebookitse kutsun ja raportoivat tunnelman olevan odottava ja oluisa. ”En ole mikään demoscene-ihminen, mutta 2000-luvun alkupuolella kävin Assemblyilla katsomassa demokilpailujen parhaimmistoa isolta ruudulta ja tykkäsin kovasti! Jännä nähdä, miltä teokset nykyään näyttävät”, Tatu kertoi. Maijalle demotaide ei ollut ennestään tuttua, eikä hän oikein tiennyt mitä odottaa: ”Mut saa yllättää. Saako jännittää? Vähän jännittää!”

Demowallturku2

Demoscene-konkari BriteLite kertoi kuulleensa, että näytös sisältää venäläisiä demoja, ja odottavansa niitä innolla. Mari Karjalaista taas tulevassa ohjelmistossa kiinnosti ennen kaikkea viznutin Large Unified Theory -teos. 

Ville Kuvaja oli kuullut Demowallista ystävältään. Nörtiksi tunnustautuva turkulainen kehui näytöstä kiinnostavaksi ja monipuoliseksi. Myös muutamat Cosmicin vakiokävijät, jotka eivät olleet tienneet tapahtumasta, kiittelivät etenkin demojen musiikkia. 

Seuraava Demowall-etappi on Kajaani. Siellä digitaalitaiteesta voi nauttia perjantaina 9.9. Hospoda Korunan terassilla. Tule paikalle tai vinkkaa ainakin kaikille kainuulaisille tutuillesi!

 

Demowall Kajaani 2011 – nähdään siellä!

Demowallturku3

-|SadeK|

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s