Demowall Helsinki 2011 – myöhäisillan mielipiteet

Dsc_0088

Demowall keräsi Helsingissä paljon sellaisia katsojia, joille digitaalitaide ei ollut entuudestaan tuttua, mutta etenkin intohimoisten harrastajien muodostama demoscene oli sankoin joukoin edustettuna tapahtumayleisössä. Scenen tutut ja tuntemattomammat nimet kommentoivat tapahtumaa ja ohjelmistoa värikkäästi.

”Meitsi diggailee vanhoista kunnon demoista, ja tossa seinällä on näkyny paljon ihan uutta matskua”, kertoo Astu ja jatkaa: ”On pussikaljafiilikset. Täällä on monta scenelegendaa paikalla, myöhäinen ilta niin näkyykin jotain, mut lisää volaa pitäis olla!” Toffeepussi kiertää pöydässä, melissa tunnustaa olevansa monimutkaisessa suhteessa toffeeseen. ”Suhde alkoi, kun Astu sanoi mulle, että vitun pokemon, hae mulle toffeeta!” vasta uuteen rohkeampaan hiustyyliin vaihtanut ihana piraatti uskoutuu. 

Dsc_0074

Eräs nuori nainen haluaa pysytellä nimettömänä kommentoituaan: ”VIINAA! BILEET!” Tunnistajat kuulemma tunnistavat. 

Segrel of Accession ei pitänyt ”illan Power Point -esityksestä”, eikä kuulemma ole katsonut yhtään slideä. ”Fuck this shit”, Segrel kiteyttää. Ei-katsominen kuulemma sekä on että ei ole taiteellinen mielenilmaus. Kysyttäessä, edustaako hän tämän tapahtuman sosiaalipornofaktiota, Segrel vastasi: ”Tavallaan.” Hän ei kuitenkaan suostu kertomaan, millä tavalla. 

Klubijatkotaksissa nosfe tarjoaa erityisasiantuntemustaan. ”Ihan liian mainstream, ja Mahoneyta olisi pitänyt näyttää”, taitelija kommentoi. Hän kuitenkin kertoo, että fiilis on erittäin korkealla. 

 

Ja olinhan siellä minäkin. Oma kokemukseni oli jännittävä ja kaoottinen, mutta ehdottomasti positiivinen. Haastattelin ihmisiä, hetin paskaa läppää ja ehdin nähdä ehkä yhden demon. Olin monta kertaa kameran kanssa noin sekunnin liian myöhässä kun ihanat tytöt pussailivat. Joisin mäkin enemmän. 

Dsc_0069

-|SadeK|

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s