Aivokuntokeskus auttaa keskittymään

Digiluovuuden aikakaudella ihmisaivot kuormittuvat kun sähköaivot eli tietokoneet ympäröivät meitä kaikkialla, aamusta iltaan, syöttäen meille viestejä sosiaalisen median, sähköpostin, television, radion, lehdistön jne jne jne avulla. Keskittymiskyky on koetuksella tässä ympäristössä. Ratkaisu löytyy kuitenkin tästä päivästä lähtien Kaapelitehtaalta, jonka avajaistilaisuuteen osallistuin eilen.

BRIIM Center eli Aivokuntokeskus on avoinna keskiviikosta 20.10. sunnuntaihin 24.10.

Aivokuntokeskuksen perustaja, personal brainer Reidar Wasenius kuvailee keskusta näin: ”Tervetuloa musiikin tahdissa tehtäviin vauhdikkaisiin Aivobic-treeneihin, rentouttavaan Aivohierontaan, virkistävään Aivosolariumiin  ja Kielikylpylään, jossa voit uppoutua esim. Espanjan kieleen. Voit myös treenata Aivokuntosalilla omaan tahtiin tai Personal Brainerin johdolla, esim. vahvistaen muistiasi, venytellen luovuuttasi ja tehden määrätietoisuuden kestävyysharjoittelua. BRIIM Well -baarissa voit nauttia aivoystävällisiä juomia samalla kun rauhassa kokoat  ajatuksesi.”

Aivokuntokeskus on avoinna keskiviikosta 20.10. sunnuntaihin 24.10. Yleisöllä on vapaa pääsy ke-la klo 9-18 ja su klo 9-16. Aivokuntokeskuksen vieressä järjestetään myös lauantaina ja sunnuntaina Suomen Aivourheilukisat, jossa voi kisailla mm. päässälaskutaidosta ja ihmispohjaisessa tietojenkäsittelyssä.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s