Demoparty ja digitaalisen kulttuurin festivaali Alternative Party 22.-24.10.

Alternative Party 2010 järjestetään ensi viikolla, 22.-24.10. Helsingissä ja jo kolmatta kertaa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Tänä vuonna jo kymmenettä kertaa järjestettävän tapahtuman teemana on avaruus. Alternative party yhdistää demopartyn taide- ja teknologianäyttelyihin joissa pääsee mm. testailemaan arcade-konsoleita ja vanhoja pelikoneita. 

Alternative Party on vuosittainen demoparty sekä digitaalisen kulttuurin festivaali, jonka kävijäkunta koostuu ohjelmoijista, muusikoista, hakkereista ja muista digi-intoilijoista. Alternative Partyssä voi nähdä pilkistyksen huomispäivän innovaatioista ja kokea nostalgiamatkoja menneiden vuosien teknologian parissa. 

Mukaansatempaava ohjelma tarjoaa paljon viihdettä myös sattumanvaraisemmille kävijöille. Avaruusteemaan sopivasti päävieraina ovat Mars-tutkija Sini Merikallio, suomalainen avaruusmatkapioneeri Vesa Heilala, sekä itseään astroanarkistiksi luonnehtiva tähtitaivaan valokuvaaja J-P Metsävainio. Musiikkiohjelman päänimenä on Siilinjärven avaruusdiskotrio Aavikko sekä ruotsalainen chillout-legenda Carbon Based Lifeforms.

Media_httpwwwaltparty_cihia

Lippuja vielä saatavilla!

Konepaikkalippuja on myynnissä vielä kymmenisen kappaletta. Tarjolla on myös digiammattilaisille suunnattu VIP-paketti (”VIP Wing Commander” -lippu), johon liittyy mm. illallistilaisuus perjantaina 22.10. klo 18 ja muita verkottumismahdollisuuksia. Tule mukaan tapaamaan luovia digitaalisen alueen ihmisiä! Tapahtumaan on saatavilla myös perhelippu, jonka avulla voit näyttää lapsillesi nuoruusvuosiesi tietokoneet kuten Commodore 64. Liput ovat myynnissä etukäteen osoitteessa www.altparty.org/liput, alkaen 15 €.

Alternative Party 2010
Space, the forgotten frontier
22-24 October 2010
Cable Factory, Helsinki
Finland
www.altparty.org 

Lue myös: Digitaalinen luovuus edistää lapsen hyvinvointia

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s